Jämför Mobilt Bredband –
Bästa & billiga operatörer!

Är du på jakt efter ett nytt mobilt bredband? Då bör du först titta igenom vår sammanfattade och jämförande lista över tillgängliga operatörer i Sverige.

Oavsett om du är student, pensionär eller är ute efter ett mobilt bredband till din familj– syftar vi till att hitta de bästa och mest prisvärda erbjudanden för dig.

Jämför billiga mobila bredband:

Hallon –
‘Billigaste mobila bredbandet”

Billigt mobilt bredband: 49kr i månaden
Obegränsad surf: nej, 200GB är största paketet.

Hos “Hallon” finner du marknadens (utan tvekan) billigaste mobila bredband. Hastigheterna är inte de bästa, men uppkopplingen är stabil och fungerar utmärkt för streaming och annan form av vardaglig surf.

Chilimobil-
‘Bästa mobila bredbandet”

Billigaste mobila bredband: 149kr i månaden
Fri surf: 349kr i månaden

Chili Mobil levererar ett mobilt bredband till dig som är ute efter ett rörligt paket. Det billigaste bredbandet ligger på 149kr, vilket såklart är bra. Men! Om du ökar investeringen till 349kr i månaden kan du ta del av fri surf! Vilket är väldigt billigt.

Telenor-
‘Mest jämförda mobila bredbandet”

Billigaste bredband: 249kr i månaden
Obegränsad surf: 299kr i månaden.

Hos Telenor finner du en mängd olika varianter av bredband. Detta operatör är både väletablerad och känd i Sverige. Dessutom få negativa omdömen. Priserna är helt klart konkurrenskraftiga och kunder bjuds på både billiga mobila bredband och schyssta tilläggstjänster.

Tre –
‘Snabbaste mobila bredbandet”

Billigaste bredband: 149kr i månaden
Fri surf: 399kr i månaden.

Hos Tre får du ett ganska schysst mobilt bredband – till ett bra pris. Är du däremot intresserad av
fri surf kommer du att behöva betala lite mer. Just nu ligger nämligen det obegränsade surfpaketet på 399kr. Dock erbjuds du något snabbare hastigheter än konkurrenterna.

Varför ska man jämföra mobilt bredband?

Det råder förmodligen inget tvivel om att det finns en hel del mobila bredband att välja mellan. Men hur ska man veta vilket mobilt bredband som är bäst, om man inte vet vad man ska jämföra?

Varför ska man jämföra mobilt bredband?

Syftet med den här webbplatsen är att göra sammankopplingen åt dig. Vi tar nämligen pulsen på den svenska marknaden och presenterar våra resultat till dig. Oavsett om du är ute efter att hitta det billigaste, bästa eller mest prisvärda köpet – kommer denna jämförelsesajt komma till hands.

Ett mobilt bredband idag är i regel ganska enkelt att få tag på. De flesta mobila bredband tillåter nämligen teckning av abonnemanget online. Detta är givetvis fördelaktigt från flera aspekter, men det kan även innebära en osäkerhet för den som inte vet vad man ska välja.

Vilket mobilt bredband är billigast?

Idag är många mobila bredband relativt lika när det kommer till prestandan. Operatörerna som är verksamma i Sverige erbjuder oftast ganska lika erbjudanden. Däremot, finns det en påtaglig skillnad i mängden surf och hur billigt bredbandet är i jämförelse med konkurrenter.

Vilket mobilt bredband är billigast?

För att identifiera ett billigt mobilt bredband måste man således välja en aktör som erbjuder en tillfredsställande volym av surf – till ett konkurrenskraftigt pris. När vi slängde in dessa variabler i analysen, framgick det att Hallon var det mest prisvärda eller billigaste bredbandet.

Lista över billiga mobila bredband:

  • Hallon – ca 49kr / mån.
  • Chilimobil – ca 149kr / mån.
  • Tre – ca 149kr / mån.
  • Telenor – ca 299kr / mån.

Vilket mobilt bredband är bäst?

Att bestämma sig för det bästa mobilt bredbandet kan vara väldigt svårt. I synnerhet eftersom frågan är väldigt subjektiv. Allting handlar naturligtvis om vad man själv är ute efter, och vad man vill uppnå med mobiloperatören.

Dock, kan man givetvis mäta prestandan och sätta den i perspektiv till priset. Gör man det, ser man snabbt att Chillimobil sticker ut bland konkurrenterna. Där får du nämligen obegränsat surf för 349kr i månaden. Därför, skulle man kunna hävda att denna mobiloperatör är bäst just nu.

Faktorer som påverkar betyget är individuella

Vilket mobilt bredband är bäst?

Om du exempelvis bor på landsbygden kommer du värdera faktorer som täckning högre än vad storstadsbor kommer att göra. Att kunna presentera det bästa mobilt bredbandet är således ganska svårt. Men vi har gjort vårt bästa.

Nedan finner du en sammanfattad lista över de bästa mobilt bredbanden idag. Denna sammanställning ändras genomgående och det finns ingen bestämd kandidat. Snarare tenderar både prestandan och priset att ändras, vilket även leder till att vi ändrar rangordning över de bästa alternativen.

Lista över de bästa mobila bredbanden:

  • Chillimobil – ca 349/ mån – Fri surf
  • Hallon – ca 149kr / mån – 200 GB surf
  • Telenor – ca 299kr / mån – Obegränsad surf
  • Tre – ca 399kr / mån – Fri surf

Samla abonnemang för ett billigare bredband

Ett bra knep om man vill få ned månadskostnaden är att samla flera olika abonnemang – på samma ställe. Till exempel om du har både mobilabonnemang och ditt mobila bredband hos samma operatör kan du ta del av fler erbjudanden och rabatter. Detta skiljer sig dock åt beroende på vilken operatör man har att göra med.