Mobilabonnemang –
Student

Är du på jakt efter ett nytt mobilabonnemang som student? Då bör du först titta igenom vår sammanfattade och jämförande lista över tillgängliga operatörer för studenter i Sverige.

Läs igenom vår topplista och hitta en studentrabatt som passar dig!

Jämför billiga mobilabonnemang för studenter:

Chilimobil-
‘Bästa mobilabonnemang för studenter”

Billigaste mobila bredband: 149kr i månaden
Fri surf: 349kr i månaden

Chili Mobil levererar ett mobilabonnemang till dig som är ute efter ett rörligt paket. Det billigaste abonnemanget ligger på 149kr, vilket såklart är bra. Men! Om du ökar investeringen till 349kr i månaden kan du ta del av fri surf! Vilket är väldigt billigt.

Telenor-
‘Prisvärd obegränsad surf”

Billigaste bredband: 249kr i månaden
Obegränsad surf: 299kr i månaden.

Hos Telenor finner du en mängd olika varianter av mobilabonnemang. Denna operatör är både väletablerad och känd i Sverige. Dessutom få negativa omdömen. Priserna är helt klart konkurrenskraftiga och kunder bjuds på både billiga mobila bredband och mobilabonnemang.

Tre –
‘Snabbaste abonnemanget”

Billigaste bredband: 149kr i månaden
Fri surf: 399kr i månaden.

Hos Tre får du ett ganska schysst mobilabonnemang – till ett bra pris. Är du däremot intresserad av
fri surf kommer du att behöva betala lite mer. Just nu ligger nämligen det obegränsade surfpaketet på 399kr. Dock erbjuds du något snabbare hastigheter än konkurrenterna.

Hallon –
‘Billigaste mobilabonnemanget för studenter”

Billigt mobilt bredband: 49kr i månaden
Obegränsad surf: nej, 200GB är största paketet.

Hos “Hallon” finner du marknadens (utan tvekan) billigaste mobilabonnemang. Hastigheterna är inte de bästa, men uppkopplingen är stabil och fungerar utmärkt för streaming och annan form av vardaglig surf.

Vad är ett mobilabonnemang för student?

Precis som de flesta abonnemang och produkter som återfinns på nätet, finns ofta ganska riktade rabatter mot vissa utvalda målgrupper. Mobilabonnemang student är ett exempel på detta, då operatörer erbjuder ett bättre pris till dig eftersom du studerar – du får en studentrabatt, helt enkelt.

Det kan finnas ett flertal anledningar till varför man som student bör navigera efter detta typer av rabatter. Framförallt, kan det innebär att du sparar in en väldigt massa pengar varje månad. Då mobilabonnemang generellt kan skilja sig ganska mycket i pris.

När man jämför mobilabonnemang är således erbjudanden och priset det mest centrala. Detta eftersom de flesta operatörer delar på nätet i Sverige, vilket leder till ganska snarlik prestanda.

Så får du studentrabatt på ditt mobilabonnemang

För att ta del av en studentrabatt när du väljer ett nytt mobilabonnemang måste du på något sätt kunna verifiera att du de facto studerar. Detta görs oftast genom att du uppger ditt personnummer eller någon annan handling som styrker detta.

Därefter, kan du fortsätta med dina schyssta mobildeal – även om du helt plötsligt väljer att sluta studera. Abonnemanget gäller till att det går ut, så om du vet att du snart ska sluta studera på universitetet – är det helt klart läge att signera ett nytt mobilabonnemang.