Mobilabonnemang –
Senior (55+) & Pensionär

Är du på jakt efter ett nytt mobilabonnemang som senior eller pensionär? Då bör du först titta igenom vår sammanfattade och jämförande lista över bästa mobilabonnemang för 55+.

Jämför billiga mobilabonnemang för seniorer & pensionärer:

Chilimobil-
‘Bästa mobilabonnemang för pensionärer”

Billigaste mobila bredband: 149kr i månaden
Fri surf: 349kr i månaden

Chili Mobil levererar ett mobilabonnemang till dig som är ute efter ett rörligt paket. Det billigaste abonnemanget ligger på 149kr, vilket såklart är bra. Men! Om du ökar investeringen till 349kr i månaden kan du ta del av fri surf! Vilket är väldigt billigt.

Telenor-
‘Prisvärd för seniorer”

Billigaste bredband: 249kr i månaden
Obegränsad surf: 299kr i månaden.

Hos Telenor finner du en mängd olika varianter av mobilabonnemang. Denna operatör är både väletablerad och känd i Sverige. Dessutom få negativa omdömen. Priserna är helt klart konkurrenskraftiga och kunder bjuds på både billiga mobila bredband och mobilabonnemang.

Tre –
‘Snabbaste för 55+”

Billigaste bredband: 149kr i månaden
Fri surf: 399kr i månaden.

Hos Tre får du ett ganska schysst mobilabonnemang – till ett bra pris. Är du däremot intresserad av
fri surf kommer du att behöva betala lite mer. Just nu ligger nämligen det obegränsade surfpaketet på 399kr. Dock erbjuds du något snabbare hastigheter än konkurrenterna.

Hallon –
‘Billigaste mobilabonnemanget pensionär”

Billigt mobilt bredband: 49kr i månaden
Obegränsad surf: nej, 200GB är största paketet.

Hos “Hallon” finner du marknadens (utan tvekan) billigaste mobilabonnemang. Hastigheterna är inte de bästa, men uppkopplingen är stabil och fungerar utmärkt för streaming och annan form av vardaglig surf.

Hitta det billigaste abonnemanget för seniorer & pensionärer

Om man är pensionär eller senior kan det ibland vara lönsamt att navigera efter priset. Det gäller egentligen för alla som funderar på att köpa ett nytt mobilabonnemang. Det är trots allt en betalning som kommer att ticka, varje månad. Ett mobilabonnemang som är 100kr billigare än ett annat, blir en del pengar på några år.

Således är det väldigt många som letar efter det billigaste mobilabonnemanget, inte minst pensionärer och seniorer. Problemet är dock att det finns ett par aktörer som erbjuder sina tjänster till ett billigt pris, men dessa tjänster är minst sagt undermåliga. Man bör därför vara försiktig att endast navigera efter just priset.

Däremot, finns det en del sajter som sysslar med att identifiera de billigaste och prisvärdaste alternativen. Det kan vara bra att surfa in och jämföra på sådana webbplatser. Samtidigt har vi gjort vårt yttersta för att presentera det billigaste abonnemanget för pensionärer i vår rangordnade topplista.

Skaffa ett mobilabonnemang för 55+

Genom att man gör en egen research kring pris och prestanda – jämför man faktiskt redan mobiloperatörer. Detta kan dock ta lång tid, och det kan vara svårt att överhuvudtaget hitta aktörer som är aktiva. Därför vill man åt en webbplats som har samlat och jämfört alla mobilabonnemang för 55+ – sedan bör man givetvis försöka formulera sina egna behov och på så vis få ner månadskostnaden.

Det finns ingen anledning att betala för saker som man aldrig kommer att använda, det spelar ingen roll hur bra det än är. Förslagsvis är ‘fri surf’ som många mobiloperatörer gärna proklamerar med. Oftast räcker en surfmängd på 4-8GB för en vanlig person men vanliga intressen på nätet. Har man dessutom tillgång till ett wifi, blir den fria surfen faktiskt helt överflödig.

Lista över mobilabonnemang för seniorer & pensionärer:

  • Hallon – ca 49kr / mån.
  • Chilimobil – ca 149kr / mån.
  • Tre – ca 149kr / mån.
  • Telenor – ca 299kr / mån.

Vilket mobilabonnemang för senior är bäst?

Vilket mobilt bredband är bäst?

Att bestämma sig för det bästa mobilabonnemanget för 55+ kan vara väldigt svårt. I synnerhet eftersom frågan är väldigt subjektiv. Allting handlar naturligtvis om vad man själv är ute efter, och vad man vill uppnå med mobiloperatören.

Dock, kan man givetvis mäta prestandan och sätta den i perspektiv till priset. Gör man det, ser man snabbt att Chillimobil sticker ut bland konkurrenterna. Där får du nämligen obegränsat surf för 349kr i månaden. Därför, skulle man kunna hävda att denna mobiloperatör är bäst just nu.